,

Мастилоструен принтер – Canon PIXMA G1420


КОМПАКТЕН, РЕНТАБИЛЕН ПРИНТЕР ЗА ВСЕКИ ДЕН С ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ.

297.69 лв.

CANON принтери

 

Гаранция: 24 месеца